top of page

EVEN VOORSTELLEN

Hallo, mijn naam is Iris! Ik ben opgegroeid in Frankrijk en ik woon sinds 1996 in Nederland, waar ik destijds ben komen wonen voor mijn studie Japanologie. In mijn vrije tijd ben ik het liefst creatief bezig. Of het nu om muziek, schilderen of tekenen gaat, als ik eenmaal de flow zit kan ik klokjes rond werken. Zo breng ik kleur in mijn leven!

MIJN VERHAAL

Toen ik klein was zat ik het liefst achter mijn tekentafel. Ik was gefascineerd door verhalen met kleurrijke afbeeldingen waar ik eindeloos naar kon kijken. Dat is nog steeds zo, ik kan mij nog steeds verdwalen in de plaatjes van een boek. Het heeft mij altijd leuk geleken om zelf een verhaal te schrijven met eigen illustraties.

In 2019 kwam ik op een interessant verhaal idee en met als doel om het zelf uit te kunnen beelden ben ik mij gaan verdiepen in digitaal ontwerpen. Ik was goed begonnen maar toen liep ik halverwege vast in mijn verhaallijn. Tegelijkertijd kwam kerst eraan en er werd mij gevraagd om een kerstkaart te maken. Merry Christmouse werd mijn eerste projectje en voor ik het wist had ik zo de smaak te pakken dat ik niet meer kon stoppen met kaartjes maken.

In mijn portfolio komen mijn digitale creaties samen en een deel daarvan breng ik uit in de vorm van kaarten. Het leven bestaat uit bijzondere momenten en bij elk bijzonder moment hoort een bijzondere kaart. Voor een extra bijzonder karakter, laat ik mijn werk drukken op mooi, dik, duurzaam papier. Een overzicht van mijn beschikbare kaarten vind je in mijn winkeltje waar je van harte welkom bent. 

Handgemaakte kaarten van Artiristic.jpg

SAMENWERKEN?

Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen, laten we kennis maken!

bottom of page